Sociaal Hus

Sociaal Hus

Het Sociaal Hus: de plek voor ondersteuning en meedoen!

Het Sociaal Husexterne-link-icoon  is dé plek waar jij, als inwoner van Borne, Hertme of Zenderen, terecht kan met jouw vragen. Het Sociaal Hus staat voor je klaar.

Wat kun je van het Sociaal Hus verwachten:

  • Persoonlijke aandacht: De medewerkers van het Sociaal Hus staan voor je klaar en helpen je op een manier die bij jou past. Of je nu advies nodig hebt of ondersteuning zoekt, zij zijn er voor jou en kijken naar jouw mogelijkheden.
  • Hulp: Geen gedoe meer met extra stappen. Bij het Sociaal Hus helpen de medewerkers je direct of verwijzen ze je door naar de juiste organisatie.
  • Website met activiteiten en informatie: De websiteexterne-link-icoon van het Sociaal Hus geeft informatie over negen belangrijke thema’s en is er om mensen, activiteiten en organisaties met elkaar te verbinden. Neem een kijkje bij de agenda, organisaties, nieuws en prikbord.

Hoe werkt het?

Het Sociaal Hus wil jou (en je gezin) de best mogelijke ondersteuning bieden. De medewerkers kijken naar jouw persoonlijke situatie en netwerk, denken met je mee en moedigen je aan om actief deel te nemen. Samen werken we aan een actief Borne met betrokken inwoners.

Welke vraag u ook heeft, u bent altijd welkom!

Loop binnen tijdens inloopspreekuren, bel of mail!
Het Sociaal Hus is gevestigd in het gemeentehuis (Rheineplein 1, Borne). Het Sociaal Hus geopend op maandag van 16.00 tot 18.30 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.30 uur. 
T: 074 - 2658 590 elke werkdag 
M: sociaalhus@borne.nl

Brochure ontmoeten, sporten en bewegen voor senioren in Borne