Verkeersbord werkzaamheden

Werkzaamheden Hosbekkeweg

Hosbekkeweg - Oonksweg
27 oktober 2021 - 02 november 2021
Algemeen

Binnenkort wordt gestart met werkzaamheden aan de Hosbekkeweg en Oonksweg. De werkzaamheden aan de Hosbekkeweg en de Bornerbroeksestraat bestaan uit het verwijderen van de bestaande asfaltverharding, het herstellen van graskeien, het aanwerken van aanliggend straatwerk en het aanbrengen van diverse lagen asfalt. Met de werkzaamheden aan de Oonksweg, waarbij ook de aansluitingen op de Hanzestraat en Gildestraat worden meegenomen, wordt het bestaande asfaltdeklaag verwijderd en vervangen door een nieuwe asfaltdeklaag.

De werkzaamheden aan de Hosbekkeweg starten op woensdag 27 oktober. De werkzaamheden aan de Oonksweg starten op maandag 1 november. Beide werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 5 november.

Bereikbaarheid Hosbekkeweg
De werkzaamheden aan de Hosbekkeweg – Bornerbroeksestraat vinden plaats op de rijbaan vanaf de inrit ‘Racket&Fit center’ tot aan de bocht Bornerbroeksestraat – Oonksweg. Het naastgelegen fietspad blijft wel geopend. Het Politietrainingscentrum en het arrestantenverblijf blijven via de ingang van het ‘Racket&Fit center’ bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer via verkeersborden omgeleid. Aanwonenden blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar.

Bereikbaarheid Oonksweg
Tijdens de werkzaamheden aan de Oonksweg word het doorgaande verkeer omgeleid door verkeersregelaars. Op woensdag 3 november is de Oonksweg van 19.00 uur tot donderdag 4 november 02.00 uur volledig afgesloten.

Wellicht kunt u wat hinder ondervinden door de werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.