Welke naam geef jij het nieuwe gebouw?

11 april 2023
Nieuws

Het nieuwe gemeentehuis is van de inwoners en voor de inwoners van onze gemeente Borne. Naast de nieuwe mogelijkheden die het gebouw ons gaan bieden, blijft het Kulturhus de huiskamer van onze gemeente. Het podium, de bibliotheek, de muziekschool, Bureau Halt, VluchtelingenWerk en de inloop voor een burgerinitiatief, drankje of een maaltijd wordt allemaal onderdeel van ons nieuwe gemeentehuis. Vijf andere instanties en organisaties huisvesten zich ook in het nieuw pand. Naast het gemeentehuis zijn dit politie, SIZ Twente, Uitvoeringsorganisatie (Borne, Hengelo, Haaksbergen), Welbions en Wijkracht.

Bij deze nieuwe samenwerking en het vernieuwde gebouw hoort een nieuwe naam. We vragen jou als inwoner om met ons mee te denken en jouw voorstel in te sturen! Je hebt tot 14 mei 2023 de mogelijkheid om jouw voorstel aan ons te laten weten.

Aan het begin van de zomer zullen we na het selecteren van alle ingestuurde namen  de nieuwe naam van het gebouw bekend maken. De winnaar zal een Bornse cadeaupas ter waarde van € 100,- in ontvangst mogen nemen.

Veel succes en plezier met het bedenken van een nieuwe naam. We zien erg uit naar alle voorstellen!

Klik hier om deel te nemen.externe-link-icoon

Flyer pand zonder naam - met tekeningen en QR code naar de pagina op de website