Verkeersbord werkzaamheden

Wegwerkzaamheden Azelosestraat

17 november 2022
Nieuws

Maandag 21 november wordt gestart met wegwerkzaamheden in de Azelosestraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf de spoorwegovergang tot aan de Twickelerblokweg. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het bestaande asfalt en het opnieuw aanbrengen van een nieuwe laag asfalt. Daarnaast wordt de afslag naar links ter plaatse van de Letterveldweg verwijderd en vervangen door een nieuwe middengeleider (langwerpig verkeerseiland dat tegengestelde verkeersstromen scheidt). De werkzaamheden zijn naar verwachting op vrijdag 25 november afgerond.

Bereikbaarheid 
Gedurende de werkzaamheden wordt de rijbaan van de Azelosestraat tussen de Twickelerblokweg en de Parallelweg / Molenstraat afgesloten voor al het verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Het fietspad langs de Azelosestraat blijft wel bereikbaar. De bewoners aan de Heidelberg blijven via de parallelweg van de Azelosestraat en het Ridderspoor bereikbaar. Het eenrichtingsverkeer wordt tijdelijk opgeheven. Bedrijven gelegen aan de Azelosestraat (nr. 23 en nr. 25) zijn per auto niet bereikbaar. Medewerkers en bezoekers kunnen de auto parkeren bij het station.

Verkeersregelaars Jan Lighartschool
Ter hoogte van de oversteek bij de Letterveldweg worden overdag verkeersregelaars ingezet om schoolgaande kinderen over te laten steken. Dit geldt alleen voor fiets- en voetgangers. ’s Avonds en ’s nachts is de oversteek afgesloten.

Buurtbus
Lijn 532 (via Letterveld) zal vanwege de werkzaamheden tijdelijk een andere route gaan rijden. Kijk voor meer info op www.buurtbusborne.nl.