Uitnodiging

Summer party van JMZ Go voor jonge mantelzorgers!

Met de bus naar Ommen
03 juni 2023
Algemeen

JMZ Go! nodigt jonge mantelzorgers uit héél Overijssel uit voor een Summer Party op zaterdag 3 juni. Deze dag biedt de mogelijkheid om zo’n 350 andere jonge mantelzorgers te ontmoeten. Het belooft een geweldige dag te worden met o.a. activiteiten als: handboogschieten, muzikale workshops, een klimwand en nog héél veel meer.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die opgroeien met een gezinslid dat een chronische / langdurige ziekte heeft, een verstandelijke beperking / lichamelijke beperking heeft, een verslaving heeft of psychische problemen. Deze kinderen en jongeren bieden zorg en moeten zelf zorg missen. Om deze jonge mantelzorgers te ondersteunen bieden wij ontspanningsactiviteiten aan, een plek waar zij zich kunnen ontspannen, lotgenoten kunnen ontmoeten en erkenning/herkenning in elkaar kunnen vinden. Op dit moment zijn we actief in Borne, Dinkelland, Enschede, Losser, Oldenzaal, Tubbergen en Hof van Twente.

Summer Party

Ter ere van De week van de Jonge Mantelzorger organiseren we op zaterdag 3 juni een Summer Party. Speciaal voor jonge mantelzorgers uit héél Overijssel. Deze dag staat geheel in het teken van ontspanning, gezelligheid en het ontmoeten van zo’n 350 andere jonge mantelzorgers! De activiteit is bedoelt voor jonge mantelzorgers van 5 t/m 15 jaar!

Wij hebben er zin in, tot zaterdag 3 juni! Let op: Vol is vol, maximaal 50 plekken!

Locatie
Outdoor Ommen
Lemelerweg 13a, 7731 PR te Ommen

Wanneer:
Zaterdag 3 juni, tijd vertrek 9.00 tot 9.30, tijd aankomst 17.00 tot 17.30
Dit is afhankelijk van de bus planning. Geef bij aanmelden de voorkeur voor opstapplaats door.

Mogelijkheden bus planning:
Enschede, van der Valk: 9.00 vertrek
Hengelo, van der Valk: 9.25 vertrek
Oldenzaal, McDonalds: 9.30 vertrek
Almelo, Carpool Zuid: 9.50 vertrek

Opgeven? Meld je aan via:
Mail:info@jmz-go.nl
Telefoon: 06 475 047 17