Startersprijs Midden Twente

01 juni 2023
Nieuws

Iedereen die in 2022 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2023. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat het product of dienst is, iedereen die met een nieuw bedrijf gestart is, kan winnen. Het enige dat deze startende ondernemers moeten doen om kans te maken, is het aanmeldformulier invullen op www.startersprijsmiddentwente.nlexterne-link-icoon.  

Prijzen

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen de genomineerden én winnaar. De genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt € 3.000,-, de andere genomineerden elk € 1.000,-. Ook krijgen zij 10 uur coaching door ervaren ROZ-coaches. De prijzen worden aangeboden door de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente. De organisatie van deze verkiezing is in handen van ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen).

Uitreiking Startersprijs 2023

Op maandagavond 13 november 2023 maken we in Kulturhus "De Bijenkorf" Borne de winnaar bekend. Meer informatie over het programma volgt.

Aanmelden

Ken je iemand die in 2022 in Borne, Hengelo of Hof van Twente gestart is met een eigen bedrijf en die volgens jou kans moet maken op de Startersprijs? Of ben je zelf die starter die wij zoeken? Ga naar www.startersprijsmiddentwente.nlexterne-link-icoon en vul het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot 1 september 2023.

Meer weten over de Startersprijs? Neem dan contact op met ROZ, tel: 074 241 5100.