Start werkzaamheden vervanging sportvloer blaashal

11 oktober 2023
Nieuws

De huidige vloer in de blaashal bij ’t Wooldrik wordt vervangen. De werkzaamheden starten op donderdag 12 oktober en nemen vijf tot zes weken tijd in beslag.

Tijdens de ontwikkeling en realisatie van het nieuwe sportcentrum is de blaashal dé plek waar sporten zoals basketbal, handbal, volleybal, zaalvoetbal, judo en bewegingsonderwijs worden uitgeoefend. Het is belangrijk dat sporters ook in deze periode zo goed mogelijk kunnen blijven sporten. De vloer in de blaashal wordt daarom vervangen voor een kwalitatief betere vloer die voldoet aan de klasse 3 vereisten van NOC NSF.

Wethouder David Vermorken: “De blaashal is enorm belangrijk voor de sport in Borne tijdens de ontwikkeling en bouw van het nieuwe sportcentrum. Met het vervangen van de sportvloer faciliteren we dat sporters zo optimaal mogelijk kunnen sporten in de blaashal.”

Werkzaamheden

Op dinsdag 10 oktober is de bestaande vloer verwijderd zodat de werkzaamheden kunnen starten. De totale doorlooptijd van het werk is vijf tot zes weken. In overleg met de sportverenigingen zijn afspraken gemaakt over het verhuizen en leegmaken van de hal. Het sportmaterieel in de hal kan blijven staan. Voor de tijdelijke situatie is een flexibel rooster opgesteld in overleg en samenspraak met de gebruikers van hal 2. Medio november wordt de nieuwe sportvloer in gebruik genomen.