Sociaal Hus

Onderzoek over positieve gezondheid in Borne

04 juli 2024
Nieuws

Hoe verbonden voel jij je met Borne en de samenleving in Borne? Wat wil jij als inwoner van Borne voor anderen betekenen? En hoe kan de gemeente mensen helpen die zich willen inzetten voor de samenleving?

Gemeente Borne wil graag jouw mening horen over bovenstaande zaken. Daarom heeft gemeente Borne aan Kennispunt Twente gevraagd om deze vragen voor te leggen aan het BornePanel. Jouw mening helpt om Borne een nog fijnere plek te maken voor iedereen. We gebruiken de antwoorden en suggesties om onze inwoners nog beter te bereiken en te betrekken bij de samenleving. 

Vragenlijst

Je kunt deelnemen aan het onderzoek tot en met 23 juli. Het invullen van de vragenlijst duurt minder dan 10 minuten.

Via onderstaande persoonlijke link kom je direct bij de vragenlijst:
Start hier de vragenlijstexterne-link-icoon

Wat gebeurt er met de resultaten?

Op 23 juli sluiten we de vragenlijst af. Dan onderzoeken we bij Kennispunt Twente alle antwoorden. We maken een verslag voor de gemeente. De gemeente heeft geen invloed op de uitkomsten. De eindresultaten bespreken we met de gemeente. Als dit klaar is, informeren we je over de resultaten. Dat vinden we belangrijk. We proberen je binnen 3 maanden na afsluiting van de vragenlijst te informeren.

Heb je nog vragen?

Op de website van het BornePanelexterne-link-icoon kun je antwoorden op veelgestelde vragen vinden. Dat staat onder het kopje 'Vraag en antwoord' in het keuzemenu. Als je daar geen antwoord kunt vinden op je vraag, kun je een e-mail sturen naar info@bornepanel.nl.