Jan Meijerink

Nieuwe gemeentesecretaris in Borne

27 juni 2024
Nieuws

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Borne heeft besloten om Jan Meijerink te benoemen als nieuwe Gemeentesecretaris/ Algemeen directeur. Jan Meijerink zal per 1 september 2024 in dienst treden. De heer Meijerink is op dit moment Domeinmanager Maatschappij bij gemeente Oldenzaal.

Afgelopen jaren is onder de inspirerende leiding van de huidige gemeentesecretaris Sylvia ter Koele stevig geïnvesteerd in de organisatie. Het college is blij dat ze Jan Meijerink hebben kunnen aantrekken als nieuwe gemeentesecretaris. Hij kan doorbouwen op de gezonde basis die er staat. Jan Meijerink volgt de huidige gemeentesecretaris op, zij gaat met pensioen.

Zij zegt hierover: “In 2020 ben ik voor gemeente Borne aan de slag gegaan. Er is een stabiele professionele basis gelegd en de organisatie is klaar voor nieuwe stappen. Ik ben trots op wat ik de afgelopen jaren samen met de medewerkers heb bereikt. Ook ben ik dankbaar voor de ondersteuning en het vertrouwen van college en gemeenteraad. Ik heb genoten. Ik wens Jan Meijerink een mooie route verder op de weg vooruit!”

Jan Meijerinksluit hierop aan: “In de gesprekken heb ik de bevlogenheid mogen ervaren die de ingeslagen koers teweeg heeft gebracht. Samen met de organisatie gaan we dit verder voortzetten om er een succes van te maken. Ik ben trots op de kans die ik krijg om me in te mogen zetten voor gemeente Borne en kijk ernaar uit om samen met collega’s, het bestuur, inwoners en organisaties de schouders eronder te zetten.”

Jan Meijerink wordt de nieuwe Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur