Senioren wandelen in bos

Informatieavond over Kuier Deur Challenge Borne voor startende wandelaars

zaal 't Wij-land (1e verdieping) in Kulturhus de Bijenkorf, markstraat 23, Borne
16 april 2024
Algemeen

Borne Sport organiseert een informatieavond op 16 april om 19.00 uur in het Kulturhus (zaal 't Wij-land) over de Kuier Deur Challenge. Tijdens de gratis en vrijblijvende informatieavond vertelt de beweegmakelaar meer over het wandelprogramma.

Wandel mee met de Kuier Deur Challenge!

Voor iedereen die wil beginnen met wandelen is er de Kuier Deur Challenge. De Kuier Deur Challenge duurt 15 weken. Wekelijks is er op dinsdagavond een wandeltraining van een uur. Het doel is dat u na 15 weken 5 km kunt wandelen. Deelname is gratis.

De wandelingen starten op 23 april. De eerste wandeltraining start rustig met een korte afstand. De weken daarna wandelt u elke week iets verder. De starttijd van de wandeltraining is nog niet bekend. Dit wordt na de informatieavond bekend. We verzamelen elke week op het plein voor het Kulturhus in Borne.

Informatiebijeenkomst op 11 april 2023

Op dinsdag 16 april is er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over de Kuier Deur Challenge Borne. De bijeenkomst wordt gehouden in het Kulturhus Borne in zaal 't Wij-land (1e verdieping). 

Opgeven en meer informatie

Wilt u zich opgeven voor de Kuier Deur Challenge? Of wilt u graag meer informatie? Mail dan naar bornesport@borne.nl of bel naar 06 41 55 28 63.

Gezonde, actieve leefstijl

Inwoners van de gemeente Borne die willen werken aan een gezonde, actieve leefstijl of die het gewoon leuk vinden om te gaan starten met wandelen zijn van harte welkom. Wandelen is gezond en gezellig en zorgt voor nieuwe vriendschappen!