wandelen buiten

Informatieavond Kuier Deur Challenge Borne

Kulturhus, Borne
11 april 2023
Algemeen

Informatieavond over Kuier Deur Challenge Borne voor startende wandelaars

Borne Sport organiseert, in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation, huisartsen, fysiotherapeuten en apothekers een informatieavond op 11 april om 19.00 uur in het Kulturhus over de NDC Kuier Deur Challenge. Tijdens de gratis en vrijblijvende informatieavond vertellen wandelbegeleiders Jurgen Schiphorst en Patrick Haverkamp de aanwezigen meer over het gratis wandelprogramma. Het wandelprogramma start een week later: op dinsdagavond 18 april om 19.00 uur vanaf het Kulturhus Borne. Deelname is gratis.

Wandelen van 500 meter naar 5 kilometer

De deelnemers wandelen onder begeleiding van de wandelbegeleiders Patrick Haverkamp en Jurgen Schiphorst. Er wordt begonnen met een afstand van 500 meter. Het streven is dat deelnemers aan het eind van het programma van 20 weken een afstand van 5 kilometer kunnen afleggen. Deelnemers kunnen, als ze dat willen, dan deelnemen aan het landelijke wandelevent van de Bas van de Goor Foundation. Na 20 weken kunnen deelnemers doorstromen naar de reguliere wandelgroepen in Borne.

Informatiebijeenkomst op 11 april 2023

Op dinsdag 11 april is er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst voor iedereen die meer wil weten over de Kuier Deur Challenge Borne. De bijeenkomst wordt gehouden in het Kulturhus Borne. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website https://www.nationalediabeteschallenge.nl/kuierdeurchallengeborne/externe-link-icoon of bij Jurgen Schiphorst telefoonnummer 06 41 55 28 63 per mail j.schiphorst@borne.nl

Gezonde, actieve leefstijl

Inwoners van de gemeente Borne die willen werken aan een gezonde, actieve leefstijl of die het gewoon leuk vinden om te gaan starten met wandelen zijn van harte welkom. Wandelen is gezond en gezellig en zorgt voor nieuwe vriendschappen!