Luchtfoto Bornsche Maten

Informatie- en verkoopmarkt Bornsche Maten

04 oktober 2023
Nieuws

Op dit moment zijn er veel ontwikkelingen in de Bornsche Maten. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan het stedenbouwkundig plan voor de Horsten. Tevens is onlangs de koop- en realisatieovereenkomst getekend inzake het voorzieningencentrum de Veste. Daarnaast zijn ontwikkelaars bezig met voorbereidingen voor de aankomende verkoopprojecten. Gemeente Borne en ontwikkelaars hebben daarom de handen ineen geslagen en organiseren op woensdag 18 oktober van 16.00 tot 19.00 uur een informatie- en verkoopmarkt in de Bornsche Maten.

De Bornsche Maten is sinds 2005 in ontwikkeling en bestaat uit acht buurten met elk een eigen woonsfeer. Vijf daarvan zijn grotendeels al gerealiseerd: Nieuw Borne, Oost Esch, Tuinstad, Singelwonen en De Veste. De overige drie buurten De Maten, Eschwonen en De Horsten zijn volop in ontwikkeling én deels in verkoop. Geïnteresseerden die graag meer willen weten over deze ontwikkelingen zijn van harte welkom op de informatie- en verkoopmarkt. Tot dan!

Wanneer:             woensdag 18 oktober
Tijd:                       16.00 tot 19.00 uur
Locatie:                voormalig tijdelijke school De Vonder aan de Goudbes

De informatie- en verkoopmarkt Bornsche Maten is een initiatief van Bornsche Maten, gemeente Borne, De Bongerd v.o.f., Roosdom Tijhuis en Leverink + Assen.