Foto van gras met een blauwe lucht

Gezocht: leden van de nieuwe Lokale Actie Groep Zuidwest Twente!

10 januari 2023
Nieuws

In 2023 gaat de nieuwe LEADER-periode (2023-2027) van start waarmee verder gewerkt wordt aan het platteland van de toekomst!

Ben je een enthousiaste inwoner met een groot netwerk en wil je je in de nieuwe LEADER-periode graag inzetten voor de toekomst van het platteland? Ben je bereid om te investeren in kennis van LEADER en plattelandsontwikkeling door bijvoorbeeld het bijwonen van bijeenkomsten en cursussen? Woon je in de gemeente Rijssen-Holten, Almelo of Borne? Dan ben jij misschien ons nieuwe lid van de nieuwe Lokale Actie Groep Zuidwest Twente!

We zoeken uit elk van bovenstaande gemeenten één LAG-lid. Vanuit de andere gemeenten in Zuidwest Twente hebben zich al mensen gemeld. LEADER stimuleert een duurzame plattelandseconomie in Zuidwest Twente door te verbinden, samen te werken, te innoveren en te transformeren. Spil in de uitvoering van het LEADER-programma is de Lokale Actie Groep (LAG). Die signaleert kansen voor nieuwe projecten en stimuleert de ontwikkeling ervan. De LAG beoordeelt welke projecten in aanmerking komen voor een subsidie.

Interesse? Kijk voor meer informatie op www.leaderzuidwesttwente.nlexterne-link-icoon en stuur een korte motivatie en CV uiterlijk 16 januari a.s. voor 12.00 uur naar de penvoerder: w.pasman@hofvantwente.nl.