Deelscooters

Elektrische deelscooters in Borne

18 augustus 2022
Nieuws

Deelvervoerbedrijf GO Sharing start vandaag met het plaatsen van circa 50 elektrische deelscooters in de gemeente Borne. Het bedrijf wil hiermee een duurzamer alternatief bieden voor autoritten in de regio en de druk op parkeerplaatsen tegengaan.

De deelvoertuigen zijn via de GO Sharing app terug te vinden en te reserveren. De gebruiker betaalt een starttarief en vervolgens per minuut voor het gebruik van de deelvoertuigen. Ook is het mogelijk om de scooter in de parkeerstand te zetten, zodat het tot de beschikking blijft na een pauze. De accu’s van de deelvoertuigen worden door medewerkers van GO Sharing vervangen zodra ze leeg dreigen te raken.

De scooters zijn voor iedereen beschikbaar, particulier en zakelijk. 

De klantenservice van GO Sharing is te bereiken via support@go-sharing.nl of 085 90 22 901. Kijk voor meer informatie op https://nl.go-sharing.com/externe-link-icoon.

Ondanks de afspraken tussen de gemeente en Go Sharing, kunnen de deelscooters op verkeerde plekken terecht komen of langdurig ongebruikt op een locatie staan. Dit kan rechtstreeks worden gemeld bij Go Sharing via:

Wilt u meer weten over de deelscooters in de gemeente Borne. Kijk dan op https://www.borne.nl/elektrische-deelscootersexterne-link-icoon.