Kind met ballonnen

De Verjaardagsbox Borne

04 augustus 2020
Nieuws

Ieder kind verdient het om gewoon zijn of haar verjaardag te kunnen vieren. Ook als daar thuis geen geld voor is. De Verjaardagsbox maakt dat mogelijk!

Ook in Borne zijn er kinderen die geen verjaardag vieren met cadeaus en niet kunnen trakteren op school. Stichting Verjaardagsbox Borne biedt deze kinderen een extraatje. Op aanvraag bezorgt de stichting voor de dag van de verjaardag een doos gevuld met slingers, ballonnen en een traktatie voor op school, taart, slagroom, chips en een cadeau voor de jarige (afgestemd op de leeftijd).

Noaberschap
Elkaar helpen binnen de gemeente is een belangrijk doel voor de oprichters van de Verjaardagsbox. ‘Daarbij doen we een beroep op het warme gevoel van noaberschap binnen de Bornse inwoners en ondernemers’, vertellen zij. ‘Wij zorgen dat iedereen die een gift of donatie doet, ziet waar die heengaat.’

Aanvragen of doneren
Wie een verjaardagsbox wil aanvragen, kan een inschrijfformulier invullen bij Wijkracht, Stichting Noodfonds Borne of bij het Dreamteam Borne AVB. Meer informatie over het doen van een donatie of gift is te vinden op www.verjaardagsboxborne.nlexterne-link-icoon.

De Verjaardagsbox is een initiatief van Laura Herbrink,  Sibylle Velthuis, Leonie Blankenvoort, Inge Verhaar en Monique Veldman en Marlies Berteler.