mantelzorgconsulent Femke Horsthuis met kerstman

Cadeaupas voor mantelzorgers

08 december 2023
Nieuws

Gemeente Borne en Wijkracht tonen hun waardering aan alle mantelzorgers die zich belangeloos inzetten voor hun naasten. Daarom ontvingen alle mantelzorgers, uit gemeente Borne die ingeschreven staan bij Wijkracht Borne, op 7 december tussen 16.00 en 19.00 uur de mantelzorgwaardering. De mantelzorgwaardering is een kleine, maar welgemeende uiting van dankbaarheid voor het onvermoeibare werk dat mantelzorgers verrichten. Wethouder Michael Geerdink was ook aanwezig om de mantelzorgers persoonlijk een hart onder de riem te steken. 

De mantelzorgwaardering bestaat uit de Bornse cadeaupas met een tegoed van €50. Deze pas is bedoeld als blijk van erkenning voor het waardevolle werk dat mantelzorgers verrichten. Mantelzorgers die nog niet ingeschreven staan bij Wijkracht kunnen contact opnemen met Femke Horsthuis via mantelzorgborne@wijkracht.nl. Zo kunnen ook zij de welverdiende mantelzorgwaardering alsnog ontvangen.

Ondersteuning
Bij Wijkracht stonden begin december 220 mantelzorgers uit gemeente Borne ingeschreven. Heeft u behoefte hebben aan (extra) ondersteuning? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Wijkracht Borne via mantelzorgborne@wijkracht.nl. De mantelzorgconsulenten denken graag met u mee en bieden u een luisterend oor. In de bijgevoegde brief vindt u de contactgegevens, de activiteiten en diensten die Wijkracht biedt op het gebied van mantelzorgondersteuning.

Voor wie is de mantelzorgwaardering?
De mantelzorgwaardering is beschikbaar voor elke mantelzorger die geregistreerd staat bij Wijkracht in Borne. Gemeente Borne roept alle mantelzorgers op om gebruik te maken van deze waardering en benadrukt het belang van erkenning voor hun inzet.

Overhandiging mantelzorgwaardering