Centrum Borne

Bornse vrouwen in bedrijf

Opzet

Woont of werkt u in Borne? Bent u bovendien vrouw en hebt u een eigen bedrijf of managementfunctie? Kom dan eens naar de netwerkgroep Bornse Vrouwen in Bedrijf. Hier vindt u zo’n 40 andere ondernemende dames, van detaillisten tot dienstverleners.

Avondbijeenkomsten: 4x per jaar

Elk kwartaal houdt Bornse Vrouwen in Bedrijf een bijeenkomst. De inhoud varieert van inspirerend en leerzaam tot gewoon leuk. Op het programma staat de ene keer een bedrijfsbezoek, de andere keer een workshop, lezing, rondleiding of iets anders. Eens per jaar vindt ook de jaarvergadering plaats, in combinatie met een gewoon programma. Ook bent u welkom op het nieuwjaarsontbijt.

Opzet van de avonden

De bijeenkomsten vinden op wisselende avonden plaats en beginnen meestal om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). De locatie is in principe altijd in Borne. Vooraf (rond 18.00 uur) eten de dames meestal ergens samen bij een horecagelegenheid in Borne (vrijblijvend, niet inbegrepen in het lidmaatschap). Dat biedt volop gelegenheid tot netwerken. Datzelfde geldt voor het eind van de avond, waarop steevast informele (netwerk)borrel volgt.

Kosten

Het lidmaatschap kost niet veel en wordt bewust laag gehouden (kijk voor actuele tarieven op de site). Voor het lidmaatschapsgeld hebt u toegang tot 4 gewone programma-avonden (inclusief een combinatieavond met de jaarvergadering) en het nieuwjaarsontbijt.

Doelstelling Bornse Vrouwen in Bedrijf

Het vormen van een netwerk van en voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen binnen de gemeente Borne en alles doen wat hiermee verband houdt of wat hiervoor helpend kan zijn – dat is het officiële doel. Bornse Vrouwen in bedrijf bestaat overigens al sinds 2004, maar had toen nog geen officiële status. In 2012 is de naam veranderd (voorheen HaarNet) en schreef de vereniging zich in het Handelsregister in.

Meer informatie en aanmelden is te vinden op de website van Bornse vrouwen in bedrijfexterne-link-icoon.