mensen met handicap doen spel

Bijeenkomst inclusie

Kulturhus, Borne
29 juni 2023
Algemeen

Gemeente Borne vindt het belangrijk dat mensen met een beperking dezelfde kansen hebben als ieder ander. Om dit mogelijk te maken stelt de gemeente een Lokale Inclusie Agenda op. Voor het opstellen van de agenda zijn ervaringen van mensen met een beperking cruciaal. Wij horen uw ervaringen graag!

Wanneer: 29 juni van 19.00 -21.00 uur.
Waar: Kulturhus, Borne 
Komt u ook? Dan vinden we het fijn als u een e-mail stuurt naar d.dejongh@borne.nl of belt naar 06 39 31 48 59 

Bijeenkomst inclusie agenda
By showing the video you accept the terms and conditions and privacy policy of Youtube.

Wethouder Michael Geerdink zegt in de video het volgende: 

Mijn naam is Michael Geerdink en ik ben wethouder bij de Gemeente Borne. Gemeente Borne vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Soms lukt dit niet of is dit lastiger. Vooral voor mensen met een handicap. Dit kan gaan om mensen in een rolstoel, die blind of doof zijn of niet aangeboren hersenletsel hebben. Maar ook om mensen die moeite hebben met lezen, schrijven of het lastig vinden om digitaal iets te regelen.

Wordt het daardoor lastig om mee te doen? Dan gaan we graag met u in gesprek om uw ervaringen te horen. Deze ervaringen gebruiken wij als input bij het opstellen van de Lokale Inclusie Agenda. Wilt u ook meepraten? U bent van harte welkom op donderdag 29 juni om 19.00 uur. Om 21.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. De bijeenkomst is in het Kulturhus in Borne. Het adres van het Kulturhus is: Marktstraat 23 in Borne.

We vinden het fijn als u zich vooraf aanmeldt voor de bijeenkomst. Dit kan door te bellen naar 06 39 31 48 59. Of door een e-mail te sturen naar d.dejongh(met gh)@borne.nl. Ik zie u graag op de 29e.