Voorkant Zwanenhof

Bekendmakingen/gemeentepagina

Publicaties

Om direct naar alle publicaties van de gemeente Borne te gaan, gaat u naar www.officielebekendmakingen.nlexterne-link-icoon. Vul de zoekterm 'Gemeente Borne' met het betreffende onderwerp/document in en u krijgt de publicatie naar voren. Bij de publicatie zelf kunt u via 'overige overheidsinformatie' meer informatie krijgen over het betreffende onderwerp /document.

Gemeentelijke publicaties liever per mail ontvangen?

Via de attenderingsservice op de website van Overheid.nlexterne-link-icoon kunt u zich aanmelden voor een e-mailservice. Doorloop de stappen en vul uw gegevens in. U kunt het type bericht instellen en van welke organisatie u deze berichten wenst te ontvangen. U krijgt dan een groot deel van de besluiten uit uw directe omgeving per e-mail.

Selectie van bekendmakingen

Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen. Het is dus geen compleet overzicht. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen en hoeft u zelf geen zoektermen in te vullen op de site.

Let op: de gemaakte selectie is slechts een hulpmiddel. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

* Op 1 oktober 2010 is het begrip omgevingsvergunning geïntroduceerd. De bouwvergunning, milieuvergunning, kapvergunning, monumentenvergunning en nog een aantal andere vergunningen worden sinds 1 oktober 2010 omgevingsvergunningen genoemd.
Een omgevingsvergunning kan betrekking hebben op bouwen, kappen, op een milieu-inrichting, een monument, uitrit en/of andere activiteiten die van invloed zijn op de fysieke leefomgeving.

Gemeentepagina

De gemeente Borne publiceert informatie ook in huis-aan-huiskrant De Week van Borne. De publicaties in de huis-aan-huiskrant zijn bedoeld als service. Wilt u de informatie in De Week van Borne bekijken? De gemeentepagina's en ander lokaal nieuws zijn te lezen op de website van De Week van Borneexterne-link-icoon. De krant verschijnt iedere woensdag (met uitzondering van feestdagen).