Opening gedenkpark

help-support iconBegraven / Asbestemming

Gedenkpark Borne

In de gemeente Borne is een gemeentelijke begraafplaats, het Gedenkpark Borne, aan de Oude Almeloseweg 50 (Postadres: Postbus 200, 7620 AE Borne, Telefoon: 074-2658 558, E-mail: begraafplaats@twentemilieu.nl). Gedenkpark Borne is dagelijks te bezoeken van zonsopgang tot zonsondergang.

Op het Gedenkpark Borne bestaat de mogelijkheid tot begraven, het bijzetten van een urn of het verstrooien van as van een overledene. Voor informatie over de mogelijkheden op de gemeentelijke begraafplaats  kunt bellen met het gemeentehuis via het telefoonnummer 14 074.

Digitale kaart

Gemeente Borne biedt met een zogeheten digitale kaart inwoners de mogelijkheid om online een graf te vinden van een overleden dierbare. Alle 7.500 graven zijn vindbaar op deze openbare, digitale kaart. Naast inzicht in de graven biedt de digitale kaart een duidelijk overzicht van de vrije graven.

Voor het maken van een afspraak voor een begrafenis, het plaatsen van een asbus of urn of het plaatsen van een grafsteen kunt u bellen met de beheerder van de begraafplaats Peter Woolderink, tel. 074 - 2658558 of via begraafplaats@twentemilieu.nl.

Bijlagen