Aan het werk!

Zoekt u een (andere) baan, wilt u uw inkomen verhogen of heeft u een leuke vacature?

De gemeente Borne vindt het belangrijk dat inwoners die werk zoeken geholpen worden met het vinden van een passende werkplek. Om goed te kunnen helpen, is de gemeente Borne aangesloten bij Werkplein Twente.

Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen de veertien Twentse gemeenten en UWV Werkbedrijf. Door samen te werken en in de hele regio te kijken naar mogelijkheden proberen we zoveel mogelijk inwoners te helpen aan een passende baan.

Zoekt u een baan?

Wilt u wisselen van werk, uw inkomen verhogen of heeft u moeite met het vinden van de juiste baan? Bij Werkplein Twente werken medewerkers die graag met u in gesprek komen. Samen bekijkt het Werkplein Twente samen met u de mogelijkheden en helpen ze bij het vinden van de juiste baan.

Zoekt u een collega?

Bent u een werkgever in de gemeente Borne en bent u op zoek naar werknemers? Door de regionale samenwerking van het Werkplein Twente hebben zij een breed klantenbestand van werkzoekenden. Ze kennen de kandidaten en weten goed hoe ze vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen. Ook geeft het Werkplein Twente voorlichting over de diverse subsidies en regelingen. Ook staan ze u graag bij als het gaat om  mobiliteit- & preventievraagstukken en ontslagzaken.

Contact

Kom direct in contact met het Werkplein Twenteexterne-link-icoon. De contactpersoon voor inwoners en organisaties uit de gemeente Borne is adviseur Herbert Katgert. U kunt contact leggen met Herbert door te bellen of te mailen. 

Telefoon: 06 10 63 17 08
E-mail: h.katgert@hengelo.nl