Werk & Inkomen

Tussen twee banen in

Zoekt u een betaalde baan? Dan kunt u zich aanmelden bij www.werk.nl en zelf actief zoeken naar een baan. Voor de periode die u niet werkt, kunt u via werk.nl een ww-uitkering aanvragen.

Niet kunnen werken

Kunt u niet werken, vanwege ziekte of een arbeidsbeperking of heeft u een Wajong-uitkering? Dan kunt u zich melden bij het UWV.

Bijstand nodig

Heeft u (tijdelijk) geen baan en kunt u de kosten van de huur, voeding, kleding en de premie voor een zorgverzekering niet betalen? Dan kunt u bij Werk en Inkomen Borne, Hengelo & Haaksbergen een bijstand aanvragen. Werk en Inkomen Borne, Hengelo & Haaksbergen voert voor de gemeente Borne de Participatiewet uit.

MijnWerk&Inkomen
Iedereen die een uitkering ontvangt van Werk en Inkomen Borne, Hengelo & Haaksbergen kan gebruikmaken van MijnWerk&Inkomen. Daar kunt u digitaal gegevens inzien, aanvragen doen, wijzigingen doorgeven en opdrachten van uw klantmanager of contactpersoon inzien.

U kunt gebruikmaken van MijnWerk&Inkomen door op de site MijnHengelo.nl in te loggen met uw DigiD. U komt vervolgens op MijnWerk&Inkomen waar u alle informatie vindt.