Borne Sport stelt zich voor

Buurtsportcoach Onderwijs & Sport

Martine is de Buurtsportcoach voor de Wensinkhof. De spin in het web van het onderwijs, de sportvereniging, de kinderopvang en de buurt. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de motorische screeningen en de MRT lessen. Ze ondersteunt daarnaast meerdere sportverenigingen.

Combinatiefunctionaris Sport & Cultuur

Wendy is coördinator combinatiefuncties en de spin in het web tussen het onderwijs, sportverenigingen, culturele aanbieders,kinderopvang, woonbeheer en wijkorganisaties. Verantwoordelijk voor de organisatie, planning en communicatie van allerlei sport & culturele activiteiten. Tevens betrokken bij het activiteitenfonds, nieuwkomers, Jeugdsportfonds, Sport Lokaal Samen, Activity 4 Kids.

Combinatiefunctionaris sport

Sven is de verenigingsondersteuner bij de de vier Bornse voetbalverenigingen. Onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van scheidsrechter cursussen, kwaliteitsslag maken in het aanbod van de jeugdtrainers en Fair Play.

Buurtsportcoach Onderwijs & Sport

Ronald is de buurtsportcoach van de Bornse Maten. De spin in het web van het onderwijs, de sportvereniging, de kinderopvang en de buurt.

Buurtsportcoach Onderwijs

Irene verzorgt lessen bewegingsonderwijs, neemt motorische screenings af en biedt ondersteuning bij schoolsporttoernooien en vakantieactiviteiten.

Buurtsportcoach Onderwijs & Sport

Danny is de buurtsportcoach voor de Stroom Esch. De spin in het web van het onderwijs, de sportvereniging, de kinderopvang en de buurt. Daarnaast is Danny verantwoordelijk voor het bewegingsonderwijs, sport & spel, de schoolsporttoernooien, Fair Play en ondersteunen van de trainers bij sportverenigingen.

Projectleider Wij(K) Lekker Fit! - Actief Betrokken Club

Jurgen is projectleider van het 2 jarig project Wij(K) Lekker Fit!. De ontwikkelaar van gezondheidsinterventies op scholen in samenspraak met de buurtsportcoaches. Dit moet leiden tot een gezonde actieve leefstijl bij scholieren op de Bornse scholen. Verder adviseert Jurgen sportverenigingen in Borne die ervoor kiezen om zich meer maatschappelijk willen gaan inzetten voor de buurt en samenleving, in het 2 jarig project Actief Betrokken Club.

Beleidsmedewerker Sport

Verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de gemeente Borne.

Hans verzorgt o.a. de planning van de binnensportaccommodaties en alle vervangingen die nodig zijn om onze sportaccommodaties op een goed niveau te houden.