In opdracht van de gemeente Borne voert Strukton Civiel Noord & Oost de komende weken werkzaamheden uit aan de Grotestraat, tussen de Ziekenhuisstraat en de Morseltdijk. De werkzaamheden worden uitgevoerd in verschillende fases.

Fase 1 Ennekerdijk (blauw gearceerd) week 8 t/m 15
In dit gedeelte wordt in eerste instantie de oude bestrating verwijderd en het riool vervangen. Na enkele weken wordt de definitieve bestrating van zowel de rijbaan als de trottoirs aangebracht.

Fase 2 Grotestraat (groen gearceerd) week 9 t/m 15
In dit gedeelte wordt de oude bestrating verwijderd, het riool vervangen en wordt vervolgens de bestrating in zowel de rijbaan als de trottoirs aangebracht.

Fase 3 Grotestraat (rood gearceerd) week 10 t/m 12
In dit gedeelte wordt de oude bestrating verwijderd, beplantingsvakken aangebracht en wordt vervolgens de bestrating in zowel de rijbaan als de trottoirs aangebracht.

Fase 4 Grotestraat (geel gearceerd) week 15 t/m 16
In dit gedeelte wordt de oude bestrating verwijderd, een drempel/verkeerplateau aangebracht en wordt vervolgens de bestrating in zowel de rijbaan als de trottoirs aangebracht.

Tijdens de werkzaamheden, die op werkdagen worden uitgevoerd tussen 7:00 en 19:00 uur, is het betreffende gedeelte van de Grotestraat afgesloten voor al het verkeer. Er worden omleidingsroutes ingesteld. Woningen en bedrijven zijn te voet bereikbaar.