Voor iedereen die wil beginnen met wandelen, start op vrijdag 24 september de Kuier Deur Challenge in de gemeente Borne. Een 12 weken durend programma met wekelijkse wandeltrainingen en voedingsadvies onder begeleiding van deskundige coaches, vormgegeven door Borne Sport, Fit met Passie en leefstijlcoaches uit de gemeente.

Eigenlijk weet iedereen wel dat bewegen goed is voor de gezondheid. Veel mensen willen dan ook wel meer bewegen, alleen kan beginnen (en volhouden) best lastig zijn. Daarom heeft Borne Sport samen met Fit met Passie en enkele Bornse coaches de handen ineengeslagen voor de Kuier Deur Challenge Borne. Dit programma van 12 weken bestaat uit:

  • Wekelijkse wandeltrainingen van een uur met wandelcoach Henk Passies.
  • Ondersteuning en voedingsadvies door leefstijlcoaches Ingrid Ribberink en Marijke Vloedbelt.
  • Wandelschema om wekelijks één keer zelfstandig te wandelen.
  • Ondersteuning naar een passende vervolg-beweegactiviteit na twaalf weken door buurtsportcoach Jurgen Schiphorst.

Start wandelingen
De wandelingen starten vanaf 24 september elke vrijdagochtend om 9.30 uur vanaf Wijkgebouw De Letterbak aan de Clematishof 6 in Borne. De eerste training wordt rustig gestart met een korte afstand, die voor iedereen haalbaar is. De afstand wordt de weken daarna geleidelijk uitgebreid. Er wordt gewandeld in groepsverband met een enthousiaste begeleider en er wordt afgesloten met koffie in het wijkgebouw.

Opgeven
Dus wilt u ook meer bewegen, wandel dan 12 weken lang onder begeleiding en op uw eigen tempo mee met de Kuier Deur Challenge! Opgeven kan via kuierdeurchallengeborne@gmail.com. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met 06-4155 2863. De eigen bijdrage voor het gehele programma van twaalf weken bedraagt € 35,-.

Informatiebijeenkomst
Twijfelt u nog of wilt u eerst meer informatie of kennismaken? Kom dan op vrijdag 17 september eerst vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst om 9.30 uur in wijkgebouw De Letterbak aan de Clematishof 6 in Borne.