De GGD volgt de weersvoorspellingen op de voet. Inwoners worden geadviseerd de algemene aanwijzingen aan te houden en deze te volgen.
Zoals de verwachtingen er nu uit zien, gaat het vaccineren tegen het coronavirus en het testen gewoon door. De locaties worden in samenwerking met de gemeenten goed toegankelijk gehouden. Er wordt continu gestrooid, de wegen worden zo schoon mogelijk gehouden.
Daarnaast zijn er maatregelen genomen om wachtrijen te voorkomen, zodat de doorstroom sneller is. Mensen kunnen zoveel mogelijk binnen wachten als dat nodig is of de wachtruimtes worden verwarmd. Is men door de weersomstandigheden wat later aanwezig, dan is dat niet erg.
De GGD vraagt aan alle inwoners die een afspraak hebben de komende dagen, de website of social media goed in de gaten te houden. Hierop wordt de actuele stand van zaken gedeeld:
https://www.ggdtwente.nl/.

Heeft u een afspraak staan voor vaccinatie voor komend weekend, maar wilt u vanwege te verwachten weersomstandigheden liever niet naar buiten gaan? Dan kunt u uw afspraak verzetten.
U kunt hiervoor bellen met de landelijke afsprakenlijn. U vindt het telefoonnummer in uw uitnodigingsbrief.