Op 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. De gemeente Borne zoekt mensen die op die dag op een stembureau willen helpen. Je maakt op deze manier niet alleen van heel dichtbij mee hoe onze democratie werkt, je krijgt er ook een vergoeding voor.

In de gemeente Borne zijn 16 stembureaus. Vanaf 7:30 tot 21:00 uur kunnen de inwoners van Borne bij één van deze stembureaus hun stem uitbrengen. Na 21.00 uur blijven de stembureauleden helpen bij het tellingsproces. Zij krijgen daarbij hulp van tellers. Dit duurt tot het moment waarop de stemmen geteld zijn en zijn doorgegeven aan het gemeentehuis. Op ieder stembureau heeft de gemeente 5 personen nodig die in een rooster werken zodat je wel een pauze hebt. Stembureauleden krijgen hiervoor een vergoeding van €125 netto en er wordt gezorgd voor een warme en broodmaaltijd.

Wil jij helpen?
Ben jij 18 jaar of ouder, secuur, stressbestendig, representatief, behulpzaam en wil jij helpen als stembureaulid?  Meld je dan via: https://borne.mijnverkiezing.nl/mijnverkiezing/auth/register.