De Europastraat wordt opnieuw ingericht. Zowel de riolering als de inrichting van de straat wordt aangepakt. Inbreng van gebruikers van deze belangrijke ‘verkeersader’ van Borne is daarbij van belang. Wat vinden inwoners van Borne bijvoorbeeld positief of juist negatief aan de huidige situatie? Wat zouden ze graag willen behouden of juist anders willen zien? Alle opmerkingen en ideeën zijn welkom!

Update 24-12-2020:

Via onderstaande presentatie zijn de plannen voor de nieuwe inrichting van de Europstraat in te zien.


Oorspronkelijk bericht 14-04-2020:

Gemeente Borne nodigt gebruikers van de Europastraat daarom uit om online een vragenlijst in te vullen. Waarom online? De gemeente wil de Europastraat graag samen met de gebruikers en aan- en omwonenden aanpakken. Door de maatregelen rondom het coronavirus is een bijeenkomst, waarbij ideeën en wensen worden opgehaald uit de samenleving, niet mogelijk. Om toch verder te kunnen kan men daarom online de vragen- en wensenlijst invullen op https://app.maptionnaire.com/nl/8470/. Reageren kan tot en met 26 april 2020.

Het invullen van de vragenlijst neemt slechts enkele minuten in beslag. Het onderzoek wordt in opdracht van de gemeente Borne uitgevoerd door adviesbureau Goudappel Coffeng. De vragenlijst kan anoniem worden ingevuld en de antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Mensen die de vragenlijst niet online in kunnen vullen, of nog iets kwijt willen over de herinrichting van de Europastraat dat niet in de vragenlijst terugkomt, kunnen contact opnemen via a.ribeirodasilva@borne.nl of via 074 2658 686.

Herinrichtingsplan
De antwoorden en reacties worden meegenomen in het opstellen van het herinrichtingsplan voor de Europastraat, dat t.z.t. aan de betrokkenen en geïnteresseerden wordt teruggekoppeld.