Zondag 3 januari was in het SBS6 tv-programma ‘Green Make Over’ te zien hoe het Green Make Over expertteam maar liefst drie huishoudens in Borne blij maakt met een ‘groene’ make over thuis. De familie Leicher en Oost reageerden op de oproep van het programma wie thuis wel wat hulp kon gebruiken wat betreft energiebesparing en vergroening van het eigen huis. En de Green Make Over experts verrassen in het programma ook meteoroloog Dennis Wilt met hulp bij het realiseren van zijn ambitieuze plannen om zijn boerderij uit de 18e eeuw helemaal aardgasvrij te maken. De boerderij staat in oud-Borne.

Hulp bij energiebesparing
Het Green Make Over team schiet de drie huishoudens te hulp met praktische en milieuvriendelijke tips en oplossingen waardoor ze direct winst boeken op hun energieverbruik en wooncomfort. Bij de familie Oost werd de buitengevel geïsoleerd, de slaapkamer van de zoon van de familie Leicher werd volledig geïsoleerd en woonboerderij van de familie Wilt werd voorzien van gekleurde zonnepanelen en een laadstation op zonne-energie.

Terugkijken
Op dinsdag 5 januari om 10.15 uur en op zaterdag 9 januari om 11.25 uur wordt de uitzending herhaald. Je kunt natuurlijk ook terugkijken via https://greenmakeover.nl/green-make-over-aflevering-12-borne/.

Wil jij ook energie besparen?
Volg ons dan via Facebook, Instagram en de website van energievanborne.nl. Voor tips of vragen kun je ook terecht bij onze energiecoaches. Maak hiervoor een afspraak via info@energievanborne.nl.