Heeft u altijd al een sportieve activiteit willen proberen maar de stap nog niet gezet? Of bent u al actief en wilt u graag een keer iets anders uitproberen? In de periode van 16 mei t/m 17 juli kunt u ontmoeten en bewegen: DOEN!!!
Borne Sport biedt een laagdrempelig programma voor alle volwassenen die het leuk vinden om mee te doen of net dat duwtje nodig hebben. Leeftijd speelt geen rol! Het programma biedt verschillende activiteiten die u kunt uitproberen.

Wat moet u doen?
Hieronder is een overzicht te vinden van alle activiteiten. Kies de activiteit(en), kijk wanneer deze wordt aangeboden en bepaal wanneer u deze activiteit(en) wil doen. U heeft de mogelijkheid om 3 keer (gratis!) aan de gekozen activiteit(en) mee te doen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar s.pigge@borne.nl. Geef daarbij de volgende gegevens door: naam, tel.nr (mobiel), mailadres en welke activiteit(en) u op welke data wil doen.
Deelname aan de activiteiten is op eigen risico. Twijfelt u of de activiteit voor u geschikt is? Neem voor meer informatie en andere vragen contact op met Saskia Pigge via s.pigge@borne.nl.