Medewerker bouwkundig toezicht (36u)

Heb jij een goede neus voor het opsporen van illegale bouwwerken? Ben je nauwkeurig genoeg om toezicht te houden op verleende omgevingsvergunningen? En handel je meldingen pro-actief af? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Het team Uitvoering van de productgroep Grondgebied van de gemeente Borne is namelijk op zoek naar een medewerker bouwkundig toezicht.

Voor deze functie, waarin je onder andere veel contact onderhoudt met de Brandweer, zoeken wij iemand die pro-actief te werk gaat en zich verbonden voelt met de gemeente Borne. Een gemeente waarin de lijntjes kort zijn en de drempels tussen de verschillende afdelingen laag. Je bent gedreven in woord en geschrift en betrouwbaar naar je collega’s, de organisatie, onze partners en de burger.

Omdat je dienstverlenend en loyaal bent ingesteld, kun je snel schakelen en inspringen op nieuwe en onverwachte ontwikkelingen. Dat is wat jouw werk zo divers maakt!

Wat ga je precies doen:

  • Je houdt toezicht op omgevingsvergunningen en gaat op meldingen af;
  • Je controleert beton- en staalconstructies;
  • Je zet bouwwerken uit en geeft peilhoogten aan;
  • Je spoort illegale bouwwerken en afwijkingen op bestemmingsplannen op;
  • Je handelt procesmatige brandweerzaken af;
  • Daarnaast houd je je bezig met overige bij de productgroep voorkomende werkzaamheden.

Solliciteren?
Enthousiast geworden en de juiste kennis en werkervaring in bezit? Stuur dan je CV en een mail naar sollicitaties@borne.nl of stuur een brief naar het college van burgemeester en wethouders van Borne, t.a.v. de afdeling Grondgebied, postbus 200, 7620 AE Borne.

Meer weten over deze functie? Neem contact op met teamcoördinator Henk Richters, via 074-2658652. Voor inlichtingen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met personeelsconsulent Nicole Oldenburger via 074-2658674.

De voor deze functie geldende (indicatief gewaardeerde) functieschaal is 8. Inpassing vindt plaats op basis van je opleiding, kennis en ervaring.