Bent u bestuurder of eigenaar van een kinderopvangorganisatie en biedt u gesubsidieerde peuterplaatsen of peuterplaatsen met VVE aan? U kunt ten behoeve van het kind dat een peuterplek bezet, subsidie aanvragen bij de gemeente Borne. Dat kan door het invullen van de aanvraagformulieren onder Aanvragen.

Lees voor meer informatie ook: Uitvoeringsregels subsidieverstrekking peuterplaatsen regulier en VVE.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Sociaal Domein. U kunt hiervoor het algemene nummer gebruiken, tel. 14074.

Wilt u subsidie voor Peuterplaatsen en Peuterplaatsen VVE of een vaststelling subsidie Peuterplaatsen en Peuterplaatsen VVE aanvragen? Vul dan onderstaande formulieren in (deel 1 en deel 2).

U kunt ingevulde aanvraagformulieren sturen naar:

Gemeente Borne,
t.a.v. afdeling Sociaal Domein,
Postbus 200,
7620 AE Borne

of per mail via info@borne.nl t.a.v. afdeling Sociaal Domein.