Hieronder vindt u de ophaalschema's van het Stedelijk Orkest en de Bornse Harmonie.

Stedelijk Orkest
Iedere 2e zaterdag van de maand vanaf 9.00 uur in: Oud Borne, de Zuid Esch, centrum (tussen Europastraat,Grotestraat en Oude Deldensestraat) en Bornsche Maten (tussen De Baars en Het Reef).

Iedere 4e zaterdag van de maand vanaf 9.00 uur in:Stroom Esch (tussen de Stroom Eschlaan en de vijver en het gebied tussen de Weerselosestraat en de Kruiselbrink), Bornsche Maten (tussen de Hemmelhorst en de Mirabel).

LET OP: Tijdens vakanties en feestdagen worden deze routes niet gereden.

Kijk voor actuele informatie op www.stedelijkorkestborne.nl.

Bornse Harmonie
De Bornse Harmonie haalt 's avonds op vanaf 18.15 uur volgens onderstaand schema. Actuele informatie vindt u ook op de site van de Bornse Harmonie.

1e dinsdag van de maand; Wensink, Wheele

2e dinsdag van de maand; Tichelkamp 1 en 2, Saturnusstraat, Dunantstraat, Meijlingsgaarde, Mercuriusplein, Van Heekgaarde, Nieuwe Kerkstraat, De Bleek, Fleminghof, Obelisk/flat Gé van Rielstraat

3e dinsdag van de maand;  Auronde, De Aak, De Schoener, Wevershof, Azelosestraat van spoor tot Apotheek Dana, Bekenhorst, Van Bönninghausenstraar, Van Cleeffstraat, Van Dijckstraat, Oude Almeloseweg, Nieuwe Esch, Ooievaarshof, Reigershof, Havikshof, Dikkerslaan, Nachtegaalstraat, Duivenstraat, Sperwershof, Valkenhof, Havikshof

3e donderdag van de maand; Bornerbroeksestraat, Spechtstraat, Patrijsstraat, Kievitstraat, Vinkstraat, Wielewaalstraat, Lijsterstraat, Leeuwerikstraat, Koekoekslaan, Merelstraat, Prins Bernhardlaan, Oonksweg, Molenkampsweg, Anemoon, Gentiaan, Lupine, Ridderspoor, Anjelier, Akelei, Klaproos, Korenbloem, Lavendel, Molenstraat

Laatste dinsdag van de maand; Rogge, Dorsmolen, Wanne, Weerselosestraat Zevenblad, Parelgras, Doddegras, Santa Maria

Zomervakantie
Tijdens de zomervakantie heeft elke wijk een maand zomervakantie. In de maand na de zomervakantie staat er vaak zoveel papier aan de straat dat het lichamelijk soms te zwaar wordt. Uiteraard is de Bornse Harmonie blij dat u hen het oud papier gunt! Toch hopen we op uw begrip en zou het fijn zijn is als u niet alle papier bewaart tot na de vakantie.

Zelf brengen
U kunt uw oud papier te allen tijde brengen bij het clubgebouw van de Bornse Harmonie aan de Weideweg 1 in Borne. De poort is altijd open (met uitzondering van de periode tussen 27 december en 2 januari i.v.m. brandgevaar).

Tevens kan er het hele jaar door oud papier worden gebracht bij het Stedelijk Orkest Borne aan de Burenweg 5 tussen 8.00 en 22.00.