Informatie over de vacature inloop

Inloop vacatures gemeente Borne

Kulturhus
21 december 2022 - 21 december 2022
Algemeen

Wil jij een frisse wind laten waaien door je carrière? Werk je al langere tijd bij dezelfde organisatie en wil je stappen zetten? Of ben jij net of bijna afgestudeerd, barst je van het talent en ben je op zoek naar een baan? Misschien ben je wel ‘gewoon’ op zoek naar een fijne werkplek?

Goed nieuws! Wij hebben een aantal vacatures bij onze teams Fysieke leefomgeving,  Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Bedrijfsvoering en Dienstverlening, te weten:

Kijk voor meer info over de vacatures op onze vacaturewebsite.

Vacature inloop

Wil je voor het solliciteren eerst meer weten over werken bij gemeente Borne of wil jij eerst meer weten over de functie? Kom dan naar onze inloop op woensdag 21 december a.s. tussen 15:00 en 17:30 uur bij het Kulturhus aan de Marktstraat 23 in Borne. Hier ben je van harte welkom om laagdrempelig vragen te stellen en je nieuwe collega’s te ontmoeten. 

Over werken bij gemeente Borne

Het is fijn werken bij gemeente Borne! Mensen ‘kennen’ elkaar en voelen onderlinge betrokkenheid. In Borne zijn de uitdagingen groot, maar de kansen eveneens. Jezelf kunnen en mogen zijn; dat vinden wij belangrijk! We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. We zijn sterk in ons werk, samen met elkaar en met de Bornse gemeenschap. Daar zijn wij trots op!