Hét cadeau voor alle vrouwen die geen moeder zijn, om welke reden dan ook.

‘Geen Moederdag’ is een programma over vrouwen die geen moeder zijn op zondag 9 mei om 16.00 uur via een livestream vanuit de Kleine Willem te Enschede. Het gaat over diegene die ongewild kinderloos is én over degene die er zelf voor gekozen heeft en alle smaken die ertussen in zitten.
Een gevarieerd programma vol persoonlijke verhalen, diverse optredens en muziek. Openhartig, zonder taboes, en natuurlijk met de nodige relativering en humor. Ter inspiratie, herkenning, relativering, voor plezier en misschien als troost.

Theatermaker en actrice Magda Nij Bijvank is initiatiefnemer van dit programma. Ze heeft haar moederwens moeten laten varen. Ze vroeg zich af: hoe doen andere geen moeders dat? En zo ontstond het idee om er een strikje omheen te doen en er een cadeau van te maken voor alle Geen Moeders.

Door de steun van Crematoria Twente, die dit jaar haar 50 jarig jubileum viert, kan het cadeau ook écht een cadeau zijn. Door hun support kan je gratis een ticket reserveren via het Wilmink theater. Meer informatie via www.geenmoederdag.nl. Reserveren via: www.wilminktheater.nl