Omgaan met dementie Borne

Op maandagavond 17 september verzorgt wethouder Martin Velten in Kulturhus de Bijenkorf de aftrap van de Week van de Dementie. Een week waarin u kunt deelnemen diverse activiteiten georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Borne en Welzijn Ouderen Borne.

Tijdens de openingsavond kunt u in een ontspannen sfeer ervaren en leren hoe contacten prettiger kunnen verlopen.  Kaarten zijn gratis af te halen bij de receptie van het Kulturhus of telefonisch te reserveren via tel. (074) 26 57 200.

Voor meer informatie over dementie kunt u woensdag 19 september tussen 9 en 12 uur terecht bij de informatiebus op de warenmarkt.

Wandeling
Donderdag start om 13.30 uur een wandeling door Oud Borne voor mensen met dementie en familieleden of begeleiders. Ontmoeting en ontspanning staan bij deze wandeling centraal. Bij slecht weer wordt een alternatief programma aangeboden.

Deelname voor de activiteiten is gratis. Wel is aanmelden voor de wandeling nodig in verband met de organisatie. Aanmelden kan bij de receptie van het Kulturhus. Vraagt u ook anderen om mee te gaan? Zo kunnen we samen werken aan een dementievriendelijke samenleving!