Starterscafé met uitreiking Startersprijs Midden Twente

Maandag 13 november houdt Rabobank Centraal Twente samen met de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente, ROZ en de Kamer van Koophandel wederom een Starterscafé in Schouwburg Hengelo.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of pas geleden gestart is. Een plek waar starters andere ondernemers uit de regio ontmoeten, ervaringen kunnen delen en een waardevol netwerk opbouwen.

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur start het programma. Wethouder Michel Kotteman van de gemeente Borne verzorgt de opening. Alex Klein, onderzoeker, auteur en docent op binnen- en buitenlandse universiteiten, vertelt onder andere over zijn boek Starterskompas, een verhaal dat interessant is voor zowel starters als ondernemers die al wat langer actief zijn.

Startersprijs Midden Twente
De uitreiking van de Startersprijs Midden Twente 2017 is vanaf ongeveer 20.30 uur een belangrijk onderdeel van de avond. Onder de vijf genomineerden zijn ook Conceptstore Villa 8 en Zeut Chocola uit Borne. De jury koos de genomineerden uit alle aanmeldingen van ondernemers, die in 2016 zijn gestart met een eigen onderneming.

Vanaf 21.15 uur is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje en in gesprek te gaan met de organiserende partijen, de genomineerden en winnaar van de Startersprijs.

Aanmelden voor het Starterscafé kan via rabobank.nl/ct. Toegang is gratis.