Informatieavonden Verbreding A1 Apeldoorn – Azelo

Rijkswaterstaat organiseert samen met bouwbedrijf Heijmans twee informatieavonden over de verbreding van de A1 tussen Apeldoorn en Azelo. De informatieavonden vinden plaats op woensdag 13 en donderdag 14 november, in respectievelijk Deventer (Colmschate) en Enter.

Omwonenden, weggebruikers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om uitleg te krijgen over de voortgang van de verbreding van de A1 Apeldoorn – Azelo. Ook kunnen ontwerptekeningen worden bekeken. Medewerkers van Rijkswaterstaat en Heijmans zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De inloopbijeenkomsten vinden plaats op woensdag 13 november van 19.00 tot 21.00 uur in zalencentrum ‘t Hof van Colmschate (Holterweg 104) in Deventer en op donderdag 14 november van 19.00 tot 21.00 uur in zalencentrum de Kröl (Dorpsstraat 158) in Enter. Tijdens beide bijeenkomsten is dezelfde informatie beschikbaar.

Vergroten capaciteit A1 Apeldoorn-Azelo
Toenemend vrachtverkeer zorgt voor veel vertraging op de A1 Oost tussen Apeldoorn en Azelo. Goede doorstroming op deze route is belangrijk voor de bereikbaarheid en economische ontwikkeling van de regio. Daarom werken rijk en regio samen aan het vergroten van de capaciteit van de A1 Oost in het verbreden van de A1: tussen Apeldoorn en Deventer naar 2x4 rijstroken en tussen Deventer en knooppunt Azelo naar 2x3 rijstroken. Kijk voor meer informatie op www.A1Oost.nl.  Actuele verkeersinformatie is te vinden op www.rijkswaterstaatverkeersinformatie.nl.