Bijeenkomst over de Actieve Ontmoeting

Voor wie samen dingen ondernemen niet zo vanzelfsprekend is, is er de Actieve Ontmoeting. Een arrangement voor mensen die na hun werkzame leven graag met dorpsgenoten in beweging willen komen. Op 28 januari start een nieuwe groep. Belangstellenden zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst op 22 januari van 10 tot 12 uur in sportcafé ’t Wooldrik met aansluitend een lunch (gratis, wel graag even aanmelden).

De heren en dames die sinds afgelopen najaar deelnemen aan de Actieve Ontmoeting zijn unaniem enthousiast. Wekelijks drinken ze samen een bakkie aan de stamtafel in sportcafé ‘t Wooldrik. Doen ze samen een activiteit, iedere week iets anders, en genieten ze van een gezamenlijke lunch.
Volgens hen maakt de combinatie van samen zijn en iets ondernemen een succes van dit initiatief dat een laagdrempelige manier is om de weg te vinden naar een vereniging. De eigen bijdrage bedraagt slechts acht euro per keer voor de totale activiteit inclusief lunch.

Vervoer een probleem? Wij denken graag met u mee! Aanmelden vóór 17 januari 2019 via Jurgen Schiphorst, tel. (06) 2121 5902 of j.schiphorst@borne.nl.