Beekparkfestival 2019

Nog een week en dan is het zover: het Beekparkfestival 2019! In samenwerking met de wijkraad Bornsche Maten wordt op zaterdag 15 juni, tijdens de Dag van de Bouw, alweer de 8e editie van hét evenement van de Bornsche Maten georganiseerd.

Wat klein begon, is door de jaren uitgegroeid tot een onmisbaar evenement dat zich kenmerkt door een sportieve zeskamp voor de wijk en een buitenfair voor nieuwe en potentiële kopers, gericht op bouwen, wonen, tuin en interieur. Ook dit jaar belooft weer een mooie editie te worden, met dit jaar zelfs een record aantal deelnemers.

Proef de Bornsche Maten!
Het thema dit jaar is net als vorig jaar: Proef de Bornsche Maten! waarbij iedereen is uitgenodigd om (interactief) kennis te maken met alles op het gebied van wonen, bouwen én leven. Speciaal voor de kleintjes is er ook dit jaar een kinderspeeldorp.

In de grote tent op het terrein is de gemeente Borne samen met projectontwikkelaars Roosdom Tijhuis, Janssen de Jong, De Bongerd V.O.F. en woningcorporatie Welbions aanwezig met het nieuwste woonaanbod. Ook is er dit jaar een bouwteam aanwezig om de werkzaamheden aan de Bornsche Beeklaan toe te lichten.

Dag van de Bouw
In het kader van de Dag van de Bouw worden in de Bornsche Maten onder andere woningen die in aanbouw zijn, opengesteld voor publiek. Ook kunnen bezoekers vanaf een hijskraan de wijk van bovenaf bekijken en kan er een rondje door de wijk worden gemaakt in een echte Amerikaanse schoolbus.

De Buitenfair van het Beekparkfestival opent om 11.00 uur voor het publiek en zal om 16.00 uur sluiten.